Verzekeraars Semi-orthopedisch

Onze prijslijst volledig transparant voor u samengesteld. Zo komt u nooit voor financiële verrassingen te staan. Wel zo prettig toch?

Verzekeraars Semi-orthopedisch

Vergoedingen voor Steunzolen

De meeste zorgverzekeraars vergoeden podotherapie vanuit de aanvullende pakketten. Dit betekent dat uw behandelingen of hulpmiddelen niet van het eigen risico afgaan. Heeft u geen aanvullend pakket voor podotherapie? Dan moet u de behandelingen of hulpmiddelen zelf betalen.

Staat u bij meerdere voetzorgverleners onder behandeling? Laat u dan goed informeren. Sommige verzekeraars hebben namelijk een totaalbedrag voor voetzorg. Dit totaalbedrag is dan niet alleen voor podotherapie, maar ook voor andere voetzorgverleners, zoals pedicures.

Vergoedingen zorgverzekeraars 2023 | 2024

Via onderstaande tabel vindt u eenvoudig de vergoedingen voor podotherapie per zorgverzekeraar. Voor het gemak hebben we inzichtelijk gemaakt welke zorgverzekeringen in 2024 aanvullende pakketten hebben die steunzolen volledig vergoeden.

Onze Prijzen: Steunzolen

Tarief
Eerste paar steunzolen (inclusief onderzoek, aanmeten, ontwerpen van zolen, productie van steunzolen met 3D-printers, afleverconsult en nacontrole na 6 weken)
€ 190,-
Tweede paar steunzolen binnen 3 maanden (inclusief onderzoek, aanmeten, ontwerpen van zolen, productie van steunzolen met 3D-printers, afleverconsult en nacontrole na 6 weken)
€ 145,-
Veligheidszolen
1 Paar steunzolen (inclusief onderzoek, aanmeten, ontwerpen van zolen, productie van steunzolen met 3D-printers, afleverconsult en nacontrole na 6 weken)
€ 190,- of uw werkgever vergoedt deze

Dit zijn vastgestelde prijzen.

U wordt bij ons niet verrast met hogere kosten.

Wij staan voor u klaar

Kom één keer bij ons langs, dan loopt u met ons weg

Over ons

4 generaties vaktechniek staan aan de wieg van Snaphaan schoentechniek. Al ruim een eeuw is de familie Snaphaan met hart en ziel actief in de schoenenbranche. Met de vergaarde kennis die van vader op zoon is overgedragen en zijn eigen gediplomeerde kennis heeft Sjaak Snaphaan Snaphaan schoentechniek geopend.
 
Met zijn ruim 30 jaar ervaring in de orthopedische schoenindustrie is er geen uitdaging die wij niet aan willen gaan. Sinds een aantal jaar (ruim 11 jaar) is er weer een nieuwe generatie aangesloten, namelijk Patrick Snaphaan de oudste zoon van Sjaak. In 2016 studeerde Patrick af als orthopedisch schoenmaker en treedt hij in de voetsporen van zijn vader Sjaak.

Laatste Nieuws