OVAC

Naast orthopedische en semi-orthopedische schoenen kunt u bij ons ook terecht voor OVAC-aanpassingen. OVAC staat voor Orthopedische Voorziening aan Confectieschoenen: dat betekent dus dat wij een aanpassing doen aan uw eigen schoenen zodat u mét uw eigen schoenen comfortabel door het leven kan wandelen. Deze aanpassingen proberen wij zo subtiel en mooi mogelijk weg te werken natuurlijk. Het is belangrijk om te weten dat er bepaalde eisen zitten aan de schoenen die we aan kunnen passen: we leggen u deze eisen graag  uit. We helpen u graag!

OVAC

Om het makkelijk te maken

Het Stappenplan

Stap 1: U heeft klachten

Stap 1: U heeft klachten

U heeft dus last van uw voeten of problemen met lopen. U gaat naar de arts of specialist en krijgt een verwijzing voor een aanpassing aan uw schoenen. Met de verwijzing komt u naar ons toe, dan gaan wij samen de klachten verhelpen.
Plan uw afspraak

Stap 2: We maken een afspraak

Stap 2: We maken een afspraak

Tijdens onze eerste afspraak maken we uitgebreid kennis. We willen uw specifieke klachten begrijpen en uw wensen in kaart brengen. We nemen de maat van uw voet, maken voetafdrukken en analyseren een loopfilmpje. We vragen u ook uw eigen schoenen mee te nemen, zodat we ze kunnen aanpassen en verbeteren. Ons doel is uw voeten optimaal te verzorgen.

Stap 3: U krijgt uw schoenen terug

Stap 3: U krijgt uw schoenen terug

Uw schoenen zijn na twee weken gereed om te dragen, maar onze zorg eindigt daar niet. We voorzien u van een handig inloopschema, waarbij geleidelijke gewenning essentieel is. Bovendien plannen we een controleafspraak na 6 weken. Hierbij onderzoeken we de slijtage van de schoenen, beoordelen uw looppatroon en horen graag uw feedback om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat.

ALLES WAT U MOET WETEN

Verzekering & Garantie

Over de kosten kunnen wij veel positieve informatie geven. OVAC valt namelijk in zijn geheel onder de basisverzekering, en hoeft u dus geen eigen bijdrage in te leggen. Let wel het gaat af van uw wettelijke eigen risico.

VERZEKERING & GARANTIE

Aanpassingen aan Confectieschoen
Geheel onder basisverzekering Denk aan uw wettelijke eigen risico
  • Professionele hulp
  • Aangesloten bij alle zorgverzekeraars
  • 6 maanden garantie op het materiaal
  • Tevredenheidsgarantie

Voor reparaties bent u natuurlijk altijd welkom bij ons, want ook na de garantietermijn willen wij dat u tevreden bent.

Wij staan voor u klaar

Hulp Nodig?

Wij zijn ma t/m vr van 09.00 uur tot 17.00 uur (zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur op afspraak) aanwezig en bereikbaar voor al uw vragen.

Wij staan voor u klaar

Kom één keer bij ons langs, dan loopt u met ons weg

Over ons

4 generaties vaktechniek staan aan de wieg van Snaphaan schoentechniek. Al ruim een eeuw is de familie Snaphaan met hart en ziel actief in de schoenenbranche. Met de vergaarde kennis die van vader op zoon is overgedragen en zijn eigen gediplomeerde kennis heeft Sjaak Snaphaan Snaphaan schoentechniek geopend.
 
Met zijn ruim 30 jaar ervaring in de orthopedische schoenindustrie is er geen uitdaging die wij niet aan willen gaan. Sinds een aantal jaar (ruim 11 jaar) is er weer een nieuwe generatie aangesloten, namelijk Patrick Snaphaan de oudste zoon van Sjaak. In 2016 studeerde Patrick af als orthopedisch schoenmaker en treedt hij in de voetsporen van zijn vader Sjaak.

Laatste Nieuws