Semi-orthopedische schoenen

Semi-orthopedische schoenen kunnen de oplossing zijn als u een hele smalle voet heeft, een brede voet of een voet die veel correctie nodig heeft. Ook hebben wij semi-orthopedische schoenen voor als u diabetes en/of reuma heeft: schoenen die met zeer zachte materialen zijn gemaakt om u optimaal comfort te bieden.

Semi-orthopedische schoenen

Om het makkelijk te maken

Het Stappenplan

Stap 1: U heeft klachten

Stap 1: U heeft klachten

U heeft dus last van uw voeten of problemen met lopen. U gaat naar de arts of specialist en krijgt een verwijzing voor orthopedische schoenen. Met de verwijzing komt u naar ons toe, dan gaan wij samen de klachten verhelpen.
Plan uw afspraak

Stap 2: We doen een intake

Stap 2: We doen een intake

Tijdens onze eerste afspraak maken we kennis. U leert ons kennen en wij leren u en uw voeten kennen. Wat zijn de precieze klachten en wat wilt u graag? We nemen de maat van uw voet, maken voetafdrukken, analyseren en maken eventueel een loopfilmpje. Kortom, we doen alles wat er nodig is om er achter te komen wat uw voeten nodig hebben.

Stap 3: U krijgt uw schoenen

Stap 3: U krijgt uw schoenen

Uw schoenen zijn klaar om te dragen, maar onze zorg stopt hier nog niet. Wij geven u een handig inloopschema waarop u kan zien hoe u het beste uw schoenen kan inlopen (rustig opbouwen is belangrijk). Daarnaast maken we een controleafspraak, waarop we kijken of de schoenen goed bevallen. We kijken naar de slijtage van de schoen, hoe uw looppatroon nu is en natuurlijk of u tevreden bent.

ALLES WAT U MOET WETEN

Verzekering & Garantie

Over de kosten kunnen wij veel positieve informatie geven. Het grootste deel van uw schoenen wordt namelijk vergoed door zorgverzekeraars.

VERZEKERING & GARANTIE

Volwassenen
130,- per paar Verplichte eigen bijdrage
 • Professionele hulp
 • Aangesloten bij alle zorgverzekeraars
 • Nieuw paar schoenen na 15 tot 18 maanden
 • 3 maanden garantie op de pasvorm
 • 6 maanden garantie op het materiaal
 • Tevredenheidsgarantie

VERZEKERING & GARANTIE

Kinderen
65,00 per paar Verplichte eigen bijdrage
 • Professionele hulp
 • Aangesloten bij alle zorgverzekeraars
 • Nieuw paar schoenen na 6 tot 9 maanden
 • 3 maanden garantie op de pasvorm
 • 6 maanden garantie op het materiaal
 • Tevredenheidsgarantie
Voor reparaties bent u natuurlijk altijd welkom bij ons, want ook na de garantietermijn willen wij dat u tevreden bent.

ALLES WAT U MOET WETEN

Algemene Informatie

Bent u op zoek naar een schoen die meer biedt dan een gewone schoen, maar minder dan een volledig orthopedische schoen? Dan zijn semi orthopedische schoenen misschien wel iets voor u. Bij Snaphaan Schoenen hebben we een ruime collectie semi orthopedische schoenen van de beste kwaliteit en met een uitstekende pasvorm. Semi orthopedische schoenen zijn schoenen die tussen een gewone schoen en een volledig orthopedische schoen inzitten. Deze schoenen zijn speciaal ontworpen om uw voeten extra ondersteuning te bieden en om pijnklachten te verminderen. Semi orthopedische schoenen zijn geschikt voor mensen met lichte voetproblemen zoals platvoeten, hielspoor of vermoeide voeten. Ook zijn ze zeer geschikt voor mensen die langdurig moeten staan of veel moeten lopen.Bij Snaphaan Schoenen hebben we een ruime keuze aan semi orthopedische schoenen voor zowel dames als heren. Onze schoenen zijn voorzien van speciale zolen die zorgen voor een optimale schokdemping en stabiliteit. Ook zijn de schoenen uitgerust met uitneembare voetbedden zodat u uw eigen steunzolen kunt gebruiken als u deze heeft.

Onze semi orthopedische schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten zodat u altijd een schoen vindt die bij uw persoonlijke smaak en behoeften past. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de juiste schoen. Bij Snaphaan Schoenen vinden we het belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop. Daarom nemen we de tijd om samen met u de juiste schoen te vinden die perfect bij uw voeten past. Wij hebben een jarenlange ervaring met het aanmeten van semi orthopedische schoenen en weten als geen ander wat er nodig is om uw voeten optimaal te ondersteunen. Bovendien kunt u bij ons rekenen op een uitstekende nazorg. Zo controleren wij uw schoenen regelmatig en zorgen wij indien nodig voor aanpassingen of reparaties. Zo kunt u lang genieten van uw semi orthopedische schoenen.

Bent u op zoek naar semi orthopedische schoenen van de beste kwaliteit en met een uitstekende pasvorm? Dan bent u bij Snaphaan Schoenen aan het juiste adres. Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze winkel en kennis te maken met ons assortiment en onze service. U kunt voor het aanmeten van een semi orthopedische schoen terecht op onze spreekuurlocaties in Den Haag, Zoetermeer, Leidschendam en Waalwijk. Op deze locaties staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de juiste schoen.

Wij staan voor u klaar

Hulp Nodig?

Wij zijn ma t/m vr van 09.00 uur tot 17.00 uur (zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur op afspraak) aanwezig en bereikbaar voor al uw vragen.

Wij staan voor u klaar

Kom één keer bij ons langs, dan loopt u met ons weg

Over ons

4 generaties vaktechniek staan aan de wieg van Snaphaan schoentechniek. Al ruim een eeuw is de familie Snaphaan met hart en ziel actief in de schoenenbranche. Met de vergaarde kennis die van vader op zoon is overgedragen en zijn eigen gediplomeerde kennis heeft Sjaak Snaphaan Snaphaan schoentechniek geopend.
 
Met zijn ruim 30 jaar ervaring in de orthopedische schoenindustrie is er geen uitdaging die wij niet aan willen gaan. Sinds een aantal jaar (ruim 11 jaar) is er weer een nieuwe generatie aangesloten, namelijk Patrick Snaphaan de oudste zoon van Sjaak. In 2016 studeerde Patrick af als orthopedisch schoenmaker en treedt hij in de voetsporen van zijn vader Sjaak.

Laatste Nieuws