SNAPHAAN SCHOENEN

Bedrijfshistorie

Okt 2012
Ontstaan
Schoentechniek Waalwijk

Schoentechniek Waalwijk, destijds gelegen aan Kleiweg 16, is ontstaan uit de passie van Sjaak Snaphaan. Na 29 jaar ervaring als orthopedisch schoenmaker heeft hij besloten zijn eigen bedrijf te starten. In het begin ondersteund door Monique Snaphaan en Marco Snaphaan met administratieve taken. Patrick Snaphaan, destijds in de afrondende fase van zijn opleiding Orthopedisch Schoenmaker, werkzaam in de werkplaats. Met trots beginnen we aan dit nieuwe avontuur, waarbij vakmanschap en persoonlijke aandacht centraal staan. Welkom bij Schoentechniek Waalwijk, waar uw voeten onze zorg zijn.

Jul 2016
Generaties Vakmanschap
Patrick Snaphaan versterkt Schoentechniek Waalwijk

Patrick Snaphaan, zoon van Sjaak Snaphaan, heeft zijn opleiding als orthopedisch schoenmaker succesvol afgerond. Hij is nu fulltime actief binnen ons familiebedrijf, waarbij hij de kennis en vaardigheden van zijn vader voortzet. Dit illustreert de traditie van vakmanschap en toewijding die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Bij Schoentechniek Waalwijk verbinden we expertise en passie voor het welzijn van uw voeten.

Okt 2017
Een Nieuw Hoofdstuk
Openingsfeest nieuwe pand Schoentechniek Waalwijk

In oktober 2017 hebben we ons nieuwe pand aan de Hertog Janstraat betrokken. Met trots hebben we onze officiële opening gevierd tijdens een succesvolle open dag. Dit ruimere pand biedt ons de mogelijkheid om ons bedrijf verder uit te breiden en onze diensten te verbeteren. We kijken ernaar uit om onze klanten te verwelkomen op deze nieuwe locatie en hen te blijven voorzien van hoogwaardige service bij Schoentechniek Waalwijk.

Feb 2019
Wandeluitbreiding
DeWandelExpert

In februari 2019 hebben we dan ook ons bedrijf kunnen uitbreiden met een winkel, genaamd dewandelexpert, met wandelschoenen en accessoires. Naast de raakvlakken met onze specialiteiten is dit ook een aanvulling op aanbod als voet en schoencentrum. Graag van dienst zijn met alle problemen wat met de schoen en voet te maken heeft.

Okt 2022
Uitbreiding in Eigen Beheer
Overname Stikkerij Heesbeen

Eind 2022 hebben we de Stikkerij Heesbeen overgenomen, inclusief het personeel. Deze overname markeert een belangrijke stap in de uitbreiding van ons voet- en schoencentrum. Met deze overname is de totale productie van orthopedische schoenen nu in eigen beheer. Hierdoor kunnen we snel schakelen en voor ieder wat wils maken. 

Aug 2023
Uitbreiding
Vernieuwing voor een Beter Morgen

In september 2023 zijn we na maanden van voorbereiding gestart met de verbouwing van ons pand. Met het oog op de toekomst richten we ons op uitbreiding, waaronder de toevoeging van 3 paskamers en een ruime wachtruimte. Daarnaast hebben we een winkel aan de voorzijde van het pand geïntegreerd en de nieuwste innovatieve systemen geïnstalleerd. Bij Snaphaan Schoenen blijven we altijd op zoek om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Feb 2024
Snaphaan Schoenen
Vernieuwd en Verfijnd voor Uw Winkelervaring

In februari 2024 hebben we met trots de verbouwing voltooid en presenteren we ons vernieuwde imago onder de naam 'Snaphaan Schoenen'. Met een fris nieuw logo, aangepaste huisstijl en een geheel vernieuwde website hebben we geluisterd naar de wensen van onze gewaardeerde klanten. Bij Snaphaan Schoenen blijven we streven naar vernieuwing en service om uw winkelervaring te optimaliseren. 

Over ons

4 generaties vaktechniek staan aan de wieg van Snaphaan schoentechniek. Al ruim een eeuw is de familie Snaphaan met hart en ziel actief in de schoenenbranche. Met de vergaarde kennis die van vader op zoon is overgedragen en zijn eigen gediplomeerde kennis heeft Sjaak Snaphaan Snaphaan schoentechniek geopend.
 
Met zijn ruim 30 jaar ervaring in de orthopedische schoenindustrie is er geen uitdaging die wij niet aan willen gaan. Sinds een aantal jaar (ruim 11 jaar) is er weer een nieuwe generatie aangesloten, namelijk Patrick Snaphaan de oudste zoon van Sjaak. In 2016 studeerde Patrick af als orthopedisch schoenmaker en treedt hij in de voetsporen van zijn vader Sjaak.

Laatste Nieuws