Steunzolen

Steunzolen zijn dé oplossing voor veel verschillende lichaamsklachten. De meest voorkomende klachten waarbij orthopedische steunzolen de oplossing zijn, zullen we hier even noemen: morton neuralgie, reuma, fasitisch plantaris, pijnlijke hielen, platvoet, doorgezakte voorvoet of sportgerelateerde voetklachten. Door de stand van uw voet te wijzigen, werkt de oplossing door in uw hele lichaam.

Steunzolen

Een steunzool kan helpen op verschillende manieren:

Dat klinkt toch fantastisch?

Dat is het ook, alleen is het wel belangrijk om te weten dat steunzolen niet meteen verlichting bieden. De voeten en het lichaam moeten logischerwijs eerst wennen aan de zolen. Maar als dat eenmaal gebeurd is, loopt u hopelijk weer heerlijk.

Om het makkelijk te maken

Het Stappenplan

Stap 1: U heeft klachten

Stap 1: U heeft klachten

U heeft dus last van uw voeten of problemen met lopen. U gaat naar de arts of specialist en krijgt een verwijzing voor orthopedische schoenen. Met de verwijzing komt u naar ons toe, dan gaan wij samen de klachten verhelpen.
Plan uw afspraak

Stap 2: We doen een intake

Stap 2: We doen een intake

Tijdens onze eerste afspraak maken we kennis. U leert ons kennen en wij leren u en uw voeten kennen. Wat zijn de precieze klachten en wat wilt u graag? We nemen de maat van uw voet, maken voetafdrukken, analyseren en maken eventueel een loopfilmpje. Kortom, we doen alles wat er nodig is om er achter te komen wat uw voeten nodig hebben.

Stap 3: Wij gaan aan de slag

Stap 3: Wij gaan aan de slag

De maatnemer gaat aan de slag om uw steunzolen helemaal te perfectioneren. De steunzolen worden met de nieuwste technieken gemaakt in eigen productie, hierdoor kunnen wij tot op de centimeter nauwkeurig de correctie aanbrengen waar nodig.

Stap 4: U krijgt uw steunzolen

Stap 4: U krijgt uw steunzolen

U kunt bij ons terugkeren om de steunzolen te laten afstemmen op de schoenen die u heeft meegenomen. Op deze manier kunt u persoonlijk ervaren hoe ze lopen en eventuele kleine aanpassingen kunnen worden gemaakt. We zullen ook advies geven over het geleidelijk inlopen van de steunzolen voor optimaal comfort. Bovendien blijven we beschikbaar voor eventuele vervolgafspraken, meestal na 2 tot 6 weken, afhankelijk van uw behoeften.

ALLES WAT U MOET WETEN

Verzekering & Garantie

Over de kosten kunnen wij veel positieve informatie geven. Het grootste deel van uw schoenen wordt namelijk vergoed door zorgverzekeraars.

VERZEKERING & GARANTIE

één paar steunzolen
190,- per paar All in prijs inclusief consult
  • Professionele hulp
  • Aangesloten bij alle zorgverzekeraars
  • Binnen 2 weken uw steunzolen
  • Nieuwste 3D technieken
  • Tevredenheidsgarantie

(voor bijvoorbeeld in sportschoenen of wandelschoenen)

Tweede paar steunzolen
145,- per paar Binnen 3 maanden na aanschaf laatste paar
  • Professionele hulp
  • Aangesloten bij alle zorgverzekeraars
  • Binnen 2 weken uw steunzolen
  • Nieuwste 3D technieken
  • Tevredenheidsgarantie

Voor reparaties bent u natuurlijk altijd welkom bij ons, want ook na de garantietermijn willen wij dat u tevreden bent.

Wij staan voor u klaar

Hulp Nodig?

Wij zijn ma t/m vr van 09.00 uur tot 17.00 uur (zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur op afspraak) aanwezig en bereikbaar voor al uw vragen.

Wij staan voor u klaar

Kom één keer bij ons langs, dan loopt u met ons weg

Over ons

4 generaties vaktechniek staan aan de wieg van Snaphaan schoentechniek. Al ruim een eeuw is de familie Snaphaan met hart en ziel actief in de schoenenbranche. Met de vergaarde kennis die van vader op zoon is overgedragen en zijn eigen gediplomeerde kennis heeft Sjaak Snaphaan Snaphaan schoentechniek geopend.
 
Met zijn ruim 30 jaar ervaring in de orthopedische schoenindustrie is er geen uitdaging die wij niet aan willen gaan. Sinds een aantal jaar (ruim 11 jaar) is er weer een nieuwe generatie aangesloten, namelijk Patrick Snaphaan de oudste zoon van Sjaak. In 2016 studeerde Patrick af als orthopedisch schoenmaker en treedt hij in de voetsporen van zijn vader Sjaak.

Laatste Nieuws