Orthopedische schoenen Oosterhout

Heeft u belangstelling voor orthopedische schoenen Oosterhout? Zijn uw huidige orthopedische schoenen Oosterhout aan vervanging toe, of bent u voor het eerst op zoek naar orthopedische schoenen Oosterhout? U hoeft niet ver, want u bent bij Snaphaan Schoentechniek in Waalwijk aan het juiste adres!

Orthopedische schoenen Oosterhout

Orthopedische schoenen Oosterhout vervaardigd door Snaphaan Schoentechniek

Snaphaan Schoentechniek is al meer dan een eeuw werkzaam in de schoentechniek. De vierde generaties is inmiddels toegetreden tot ons bedrijf en allemaal, familie en medewerkers, dragen we de trotse familiepassie voor schoenen, comfort en een tevreden klantenkring. Belangrijk om te noemen is dat we ook meer dan 30 jaar ervaring hebben met het aanmeten en vervaardigen van orthopedische schoenen. Snaphaan Schoentechniek is gevestigd in Waalwijk, de schoenstad van Nederland, maar wij hebben ook spreekuurlocaties in Leidschendam, Den Haag en Zoetermeer.

Kom gerust bij ons langs voor vrijblijvend advies of een vrijblijvende intake voor orthopedische schoenen Oosterhout. U kunt ook meteen een afspraak maken voor een loopanalyse, dan plannen we u meteen dezelfde week nog in. Als u niet bij ons kunt langskomen, dan komen onze medewerkers ook bij u thuis. We garanderen u een passend advies en gaan voor een pijnvrije en blijvende mobiliteit, door uw voetklachten zoveel mogelijk te minimaliseren of te doen verdwijnen!

Rustig winkelen

Orthopedische schoenen hoeven niet lelijk te zijn

Orthopedische schoenen Oosterhout en meer

Zoals u van een schoenspecialist als Snaphaan Schoentechniek kunt verwachten, kunt u bij ons terecht voor meer dan alleen orthopedische schoenen Oosterhout. Wij leveren ook

  • semi-orthopedische schoenen,
  • steunzolen,
  • OVAC-aanpassingen (Orthopedische Voorziening aan Confectieschoenen),
  • wandel- en sportschoenen.


In tegenstelling tot wat eerder gebruikelijk was, zijn onze orthopedische schoenen Oosterhout modieus. Snaphaan Schoentechniek beschikt over een eigen schoenwerkplaats, waardoor wij niet afhankelijk zijn van derden. U kunt zelf dus het model en de kleur van uw orthopedische schoenen bepalen! Iedere voet is anders en er bestaan veel verschillende voetklachten. Onze vakkundige medewerkers geven u dan ook persoonlijke aandacht en luisteren goed naar uw klachten en uw wensen. Wij staan voor het oplossen van loopproblemen als gevolg van pijn of een aangeboren afwijking. We geven u passend advies, schoenen van hoge kwaliteit, grote service en ook nazorg. Na levering geven we u nog zorg met een controle en passen we indien nodig uw orthopedische schoenen Oosterhout aan. Omdat wij aangesloten zijn bij alle zorgverzekeraars, kan iedereen bij ons schoenen aan laten meten.

Nieuwste technieken orthopedische schoenen Oosterhout

In de schoenwerkplaats van Snaphaan Schoentechniek werken we met de nieuwste schoentechnieken. Ook leren we elke dag nog bij en blijven we ons voortdurend door ontwikkelen. Zo zijn we in staat om de moeilijkste orthopedische schoen passend en ook modieus te maken. Wij gaan daarbij geen uitdaging uit de weg. We leveren snel: binnen enkele weken heeft u de orthopedische schoenen al in huis!

Wij staan voor u klaar

Hulp Nodig?

Wij zijn ma t/m vr van 09.00 uur tot 17.00 uur (zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur op afspraak) aanwezig en bereikbaar voor al uw vragen.

Over ons

4 generaties vaktechniek staan aan de wieg van Snaphaan schoentechniek. Al ruim een eeuw is de familie Snaphaan met hart en ziel actief in de schoenenbranche. Met de vergaarde kennis die van vader op zoon is overgedragen en zijn eigen gediplomeerde kennis heeft Sjaak Snaphaan Snaphaan schoentechniek geopend.
 
Met zijn ruim 30 jaar ervaring in de orthopedische schoenindustrie is er geen uitdaging die wij niet aan willen gaan. Sinds een aantal jaar (ruim 11 jaar) is er weer een nieuwe generatie aangesloten, namelijk Patrick Snaphaan de oudste zoon van Sjaak. In 2016 studeerde Patrick af als orthopedisch schoenmaker en treedt hij in de voetsporen van zijn vader Sjaak.

Laatste Nieuws