Vlos

Een voorlopige orthopedische oplossing betekent het volgende: wij maken binnen 7 werkdagen een volledig op maat gemaakte schoen voor u. Als een specialist besluit dat u een VLOS nodig heeft, is het vaak belangrijk dat dit op korte termijn geregeld wordt. En dat kunnen wij! Omdat onze productie volledig in eigen beheer is, kunnen wij u snel en kundig helpen. Een VLOS biedt vaak uitkomst op de volgende klachten: diabetes, wonden onder de voet, charcot voeten of een enkel fractuur.

Vlos

Om het makkelijk te maken

Het Stappenplan

Stap 1: U heeft dringende klachten

Stap 1: U heeft dringende klachten

U heeft dus last van uw voeten of problemen met lopen. U gaat naar de arts of specialist en krijgt een verwijzing. De eerste stap is helaas niet zo leuk, maar samen gaan we er iets aan doen!
Plan uw afspraak

Stap 2: We maken snel een afspraak

Stap 2: We maken snel een afspraak

Bij een VLOS is het van het grootste belang dat er snel gehandeld wordt. Naast het kennis maken (u leert ons kennen, wij leren u en uw voeten kennen), beginnen we ook gelijk met het gipsen van uw voet. Kortom, we doen alles wat er nodig is om er zo snel mogelijk achter te komen wat uw voeten nodig hebben. De gipsen mal verwerken tot uw persoonlijke leest(en).

Stap 3: U krijgt uw schoenen

Stap 3: U gaat passen

Binnen 7 werkdagen ontvangt u uw schoenen, begrijpend dat u wellicht snel een oplossing nodig heeft. Afhankelijk van uw klachten kan een pasfase nodig zijn, maar dat is niet altijd het geval. In sommige situaties leveren we de schoenen direct, terwijl in andere gevallen eerst een pasmoment plaatsvindt, vaak in overleg met een arts. We hopen dat dit stappenplan verhelderend is, en we hebben nog enkele extra's om te delen.

ALLES WAT U MOET WETEN

Verzekering & Garantie

Over de kosten kunnen wij veel positieve informatie geven. Het grootste deel van uw schoenen wordt namelijk vergoed door zorgverzekeraars.

VERZEKERING & GARANTIE

één paar
130,- per paar Verplichte eigen bijdrage
  • Professionele hulp
  • Aangesloten bij alle zorgverzekeraars
  • 3 maanden garantie op de pasvorm
  • 6 maanden garantie op het materiaal
  • Tevredenheidsgarantie

VERZEKERING & GARANTIE

één stuk
65,- per stuk Verplichte eigen bijdrage
  • Professionele hulp
  • Aangesloten bij alle zorgverzekeraars
  • 3 maanden garantie op de pasvorm
  • 6 maanden garantie op het materiaal
  • Tevredenheidsgarantie

Voor reparaties bent u natuurlijk altijd welkom bij ons, want ook na de garantietermijn willen wij dat u tevreden bent.

Wij staan voor u klaar

Hulp Nodig?

Wij zijn ma t/m vr van 09.00 uur tot 17.00 uur (zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur op afspraak) aanwezig en bereikbaar voor al uw vragen.

Wij staan voor u klaar

Kom één keer bij ons langs, dan loopt u met ons weg

Over ons

4 generaties vaktechniek staan aan de wieg van Snaphaan schoentechniek. Al ruim een eeuw is de familie Snaphaan met hart en ziel actief in de schoenenbranche. Met de vergaarde kennis die van vader op zoon is overgedragen en zijn eigen gediplomeerde kennis heeft Sjaak Snaphaan Snaphaan schoentechniek geopend.
 
Met zijn ruim 30 jaar ervaring in de orthopedische schoenindustrie is er geen uitdaging die wij niet aan willen gaan. Sinds een aantal jaar (ruim 11 jaar) is er weer een nieuwe generatie aangesloten, namelijk Patrick Snaphaan de oudste zoon van Sjaak. In 2016 studeerde Patrick af als orthopedisch schoenmaker en treedt hij in de voetsporen van zijn vader Sjaak.

Laatste Nieuws