Orthopedische schoenen Breda

Heeft u voetklachten en ligt de oplossing in orthopedische schoenen Breda? Zoekt u persoonlijke aandacht, maatwerk en service bij het aanschaffen van orthopedische schoenen Breda? Snaphaan Schoentechniek is de schoentechnicus waar u naar op zoek bent. Al meer dan vier generaties is Snaphaan Schoentechniek te vinden in de bekende schoenstad Waalwijk.

Orthopedische schoenen Breda

Orthopedische schoenen Breda vervaardigd door Snaphaan Schoentechniek

Wij hebben al meer dan honderd jaar ervaring in de schoentechniek en mogen inmiddels ook al 30 jaar orthopedische schoentechniek op ons conto schrijven. Voor orthopedische schoenen Breda zetten wij ons optimaal in. Ons streven is het oplossen van loopproblemen als gevolg van pijn of een aangeboren afwijking en we gaan daarbij geen uitdaging uit de weg. Dat doen we in ons familiebedrijf vanuit een passie voor schoenen, comfort en tevreden cliënten.

Omdat wij over een eigen schoenwerkplaats beschikken, hebben wij niet te maken met andere derden. Wij zijn zodoende in staat om maatwerk te leveren en u kunt bij ons uw voorkeursmodel en ook de kleur van uw orthopedische schoenen Breda kiezen. Onze medewerkers luisteren met aandacht naar uw voetklachten en geven dan passend advies. Kom gerust langs in Waalwijk voor een vrijblijvende intake en vrijblijvend advies. Woont u niet in de regio, dan is dat gemakkelijk opgelost, want Snaphaan Schoentechniek heeft ook spreekuurlocaties in Den Haag, Zoetermeer en Leidschendam.

Rustig winkelen

Orthopedische schoenen hoeven niet lelijk te zijn

Goed passende orthopedische schoenen Breda

Bij Snaphaan Schoentechniek gaat u met goed passende orthopedische schoenen Breda weer naar huis, maar daar stopt onze service niet. Wij leveren zorg in de tijd na levering en er kan altijd nog een aanpassing gedaan worden. Ons team gaat voor pijnvrije en blijvende mobiliteit. Snaphaan Schoentechniek produceert uw schoenen van hoge kwaliteit, door gebruik te maken van ervaring en vakkennis. Ook zorgen we ervoor dat we altijd met de nieuwste schoentechnieken werken. Verder blijven we leren en door ontwikkelen, zodat we u de beste orthopedische schoenen Breda kunnen leveren. Het oog wil ook wat, dus we zorgen ervoor dat we modieuze schoenen maken, zelfs van de moeilijkste orthopedische schoen. Belangrijk om te weten is dat Snaphaan Schoentechniek bij elke zorgverzekering is aangesloten, wat betekent dat iedereen bij ons binnen kan lopen. Naast orthopedische schoenen leveren wij ook:

  • semi-orthopedische schoenen,
  • OVAC-aanpassingen (Orthopedische Voorziening aan Confectieschoenen),
  • steunzolen,
  • orthopedische sportschoenen,
  • orthopedische wandelschoenen.


Bij Snaphaan Schoentechniek bieden we ook shoe cleaning aan en verzorgen we een loopanalyse. Maak een afspraak en we plannen u dezelfde week nog in. Indien gewenst komen we ook bij u thuis. U heeft met enkele weken uw orthopedische schoenen in huis.

Wij staan voor u klaar

Hulp Nodig?

Wij zijn ma t/m vr van 09.00 uur tot 17.00 uur (zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur op afspraak) aanwezig en bereikbaar voor al uw vragen.

Over ons

4 generaties vaktechniek staan aan de wieg van Snaphaan schoentechniek. Al ruim een eeuw is de familie Snaphaan met hart en ziel actief in de schoenenbranche. Met de vergaarde kennis die van vader op zoon is overgedragen en zijn eigen gediplomeerde kennis heeft Sjaak Snaphaan Snaphaan schoentechniek geopend.
 
Met zijn ruim 30 jaar ervaring in de orthopedische schoenindustrie is er geen uitdaging die wij niet aan willen gaan. Sinds een aantal jaar (ruim 11 jaar) is er weer een nieuwe generatie aangesloten, namelijk Patrick Snaphaan de oudste zoon van Sjaak. In 2016 studeerde Patrick af als orthopedisch schoenmaker en treedt hij in de voetsporen van zijn vader Sjaak.

Laatste Nieuws