Nieuwe Locatie

Share

“Stap in Stijl: Snaphaan Schoenen opent nieuwe locatie op 1 januari!”

In de wereld van mode en stijl zijn veranderingen aan de horizon. Snaphaan Schoenen, de naam die synoniem staat voor kwaliteit en elegantie, maakt zich klaar om het nieuwe jaar te verwelkomen met een gloednieuwe locatie die de harten van modeliefhebbers sneller zal doen kloppen.

Een Nieuw Begin

Het is tijd voor een nieuw begin! Op 1 januari 2024 opent Snaphaan Schoenen haar deuren op een adembenemende nieuwe locatie die nog meer keuze, comfort en stijl biedt aan onze gewaardeerde klanten. Deze stap is het resultaat van toewijding en passie voor schoenen die al generaties lang wordt doorgegeven.

Ontdek Onze Nieuwe Thuis

De nieuwe locatie, gelegen op Hertog Janstraat 2, 5141 KJ Waalwijk, ademt een sfeer van luxe en verfijning. De ruime winkelruimte is zorgvuldig ontworpen om een unieke winkelervaring te bieden. Onze nieuwste collecties en klassieke favorieten wachten op je om ontdekt te worden. Of je nu op zoek bent naar formele schoenen, casual sneakers of iets ertussenin, wij hebben het voor jou.

Een Verwennerij voor Schoenenliefhebbers

Bij Snaphaan Schoenen gaat het niet alleen om schoenen, maar om een levensstijl. Onze professionele medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte paar dat bij jouw stijl past. We bieden ook schoenverzorgingsproducten en accessoires om ervoor te zorgen dat je schoenen er altijd als nieuw uitzien.

Een Stap naar de Toekomst

Bij Snaphaan Schoenen zijn we ervan overtuigd dat stijl niet alleen gaat over wat je draagt, maar ook over hoe je je voelt. Onze nieuwe locatie is een belangrijke stap in de richting van een stijlvollere toekomst voor ons allemaal.

Wij nodigen je uit om met ons mee te gaan op deze opwindende reis. 1 januari is de datum om te onthouden. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in onze nieuwe thuis.

Tot dan!

Het Snaphaan Schoenen Team

Tags

Abonneer op onze nieuwsbrief!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gerelateerde berichten

De nieuwste Collectie

Bij Snaphaan Schoenen zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en daarom zijn we verheugd om onze nieuwste aanvulling te introduceren – onze gloednieuwe voorraad orthopedische en semi-orthopedische schoenen!

Meer lezen »

Ambachtelijke schoenen

In een wereld waar massaproductie de norm lijkt te zijn, is er iets bijzonders aan handgemaakte producten. Ze stralen een unieke charme en kwaliteit uit die moeilijk te evenaren is. Bij Snaphaan Schoenen begrijpen we het belang van vakmanschap en ambachtelijkheid als het gaat om schoenen.

Meer lezen »

Over ons

4 generaties vaktechniek staan aan de wieg van Snaphaan schoentechniek. Al ruim een eeuw is de familie Snaphaan met hart en ziel actief in de schoenenbranche. Met de vergaarde kennis die van vader op zoon is overgedragen en zijn eigen gediplomeerde kennis heeft Sjaak Snaphaan Snaphaan schoentechniek geopend.
 
Met zijn ruim 30 jaar ervaring in de orthopedische schoenindustrie is er geen uitdaging die wij niet aan willen gaan. Sinds een aantal jaar (ruim 11 jaar) is er weer een nieuwe generatie aangesloten, namelijk Patrick Snaphaan de oudste zoon van Sjaak. In 2016 studeerde Patrick af als orthopedisch schoenmaker en treedt hij in de voetsporen van zijn vader Sjaak.

Laatste Nieuws