Orthopedische schoenen Tilburg

Bent u naarstig op zoek naar orthopedische schoenen Tilburg? Heeft u last van pijnlijke voeten en heeft u op maat gemaakte orthopedische schoenen Tilburg nodig? U bent bij Snaphaan Schoentechniek op de juiste plek!

Orthopedische schoenen Tilburg

Orthopedische schoenen Tilburg, vakkundig gemaakt door Snaphaan Schoentechniek

Ons familiebedrijf is al vier generaties werkzaam in de bekende schoenenstad Waalwijk, wat prima te bereiken is vanuit Tilburg. Wij kunnen bogen op meer dan honderd jaar ervaring in de schoentechniek en meer dan 30 jaar op het gebied van orthopedische schoentechniek. Naast Waalwijk hebben wij ook spreekuurlocaties in Leidschendam, Zoetermeer en Den Haag. Ons familiebedrijf heeft een trotse passie voor schoenen, hun comfort en tevreden klanten. U zult bij ons dan ook niet met slechtpassende schoenen huiswaarts gaan en ook doen we u geen loze beloften. Wij gaan geen uitdaging uit de weg om u de beste orthopedische schoenen Tilburg aan te meten. Orthopedische Schoentechniek Waalwijk garandeert u:

  • gedegen vakkennis en kwaliteit,
  • persoonlijke aandacht voor de patiënt,
  • het oplossen van loopproblemen als gevolg van pijn of aangeboren afwijking,
  • uitstekende productie en nazorg,
  • orthopedische sportschoenen,
  • modieuze orthopedische schoenen.

Rustig winkelen

Orthopedische schoenen hoeven niet lelijk te zijn

Orthopedische schoenen Tilburg, vakkundig maatwerk

Geen enkel paar voeten is hetzelfde en dat geldt zeker op orthopedisch gebied. Onze medewerkers hebben persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan en luisteren zorgvuldig naar uw wensen. Vanwege onze vakkennis kunnen we zeggen dat de beste orthopedische schoenen Tilburg aanbieden, maar niet alleen dat. In ons schoenbedrijf werken we met de nieuwste technologie. We blijven leren en door ontwikkelen, zodat we altijd passend advies en het beste resultaat af kunnen leveren. Na de levering en het dragen van de orthopedische schoenen Tilburg voorzien wij u van nazorg en service, door nauwkeurig te controleren op een pijnvrije en blijvende mobiliteit. Wij gaan daarbij geen uitdagingen uit de weg, maar zorgen voor perfect maatwerk.

Ons doel is om zoveel mogelijk voetklachten te minimaliseren of te doen verdwijnen. Bent u bang dat uw orthopedische schoenen niet de modernste zijn? Wij kunnen u geruststellen. In ons familiebedrijf is alles in eigen beheer, waardoor we maatwerk bieden en wij niet van externe partijen afhankelijk zijn. U heeft bij ons vrije keuze in kleur en in model. U mag ervan uitgaan dat ook de moeilijkste schoen modieus en naar uw smaak wordt gemaakt. Snaphaan Schoentechniek is aangesloten bij elke zorgverzekering, wat inhoudt dat iedereen bij ons terecht kan voor goed passende orthopedische schoenen Tilburg. U kunt bij ons ook terecht voor semi-orthopedische schoenen, OVAC-aanpassingen (Orthopedische Voorziening aan Confectieschoenen), steunzolen en wandelschoenen. Ook bieden we een loopanalyse en shoe cleaning. Loop gerust bij ons binnen voor vrijblijvend advies en hulp of maak meteen een afspraak. Onze medewerkers komen ook bij u thuis indien gewenst.

Wij staan voor u klaar

Hulp Nodig?

Wij zijn ma t/m vr van 09.00 uur tot 17.00 uur (zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur op afspraak) aanwezig en bereikbaar voor al uw vragen.

Over ons

4 generaties vaktechniek staan aan de wieg van Snaphaan schoentechniek. Al ruim een eeuw is de familie Snaphaan met hart en ziel actief in de schoenenbranche. Met de vergaarde kennis die van vader op zoon is overgedragen en zijn eigen gediplomeerde kennis heeft Sjaak Snaphaan Snaphaan schoentechniek geopend.
 
Met zijn ruim 30 jaar ervaring in de orthopedische schoenindustrie is er geen uitdaging die wij niet aan willen gaan. Sinds een aantal jaar (ruim 11 jaar) is er weer een nieuwe generatie aangesloten, namelijk Patrick Snaphaan de oudste zoon van Sjaak. In 2016 studeerde Patrick af als orthopedisch schoenmaker en treedt hij in de voetsporen van zijn vader Sjaak.

Laatste Nieuws