• Werkplaats

  In onze werkplaats worden de producten nog op een oude ambachtelijke wijze geproduceerd. Het leveren van kwaliteit maatwerk en comfort is ons streven.

  Werkplaats
 • Veelzijdig

  In onze veelzijdige werkplaats kunnen we vrijwel alle klussen met het gewenste resultaat afleveren. Van stikopdrachten tot aan het maken van een volledige orthopedisch schoen.

  Veelzijdig
 • Cleaning

  Door onze jarenlange ervaring in de orthopedische schoenenbranche hebben we de nodige ervaring in het maken en/of repareren van de uw schoenen.

  Cleaning

Neem alvast een kijkje

Over ons

4 generaties vaktechniek staan aan de wieg van Snaphaan schoentechniek. Al ruim een eeuw is de familie Snaphaan met hart en ziel actief in de schoenenbranche. Met de vergaarde kennis die van vader op zoon is overgedragen en zijn eigen gediplomeerde kennis heeft Sjaak Snaphaan Snaphaan schoentechniek geopend.
 
Met zijn ruim 30 jaar ervaring in de orthopedische schoenindustrie is er geen uitdaging die wij niet aan willen gaan. Sinds een aantal jaar (ruim 11 jaar) is er weer een nieuwe generatie aangesloten, namelijk Patrick Snaphaan de oudste zoon van Sjaak. In 2016 studeerde Patrick af als orthopedisch schoenmaker en treedt hij in de voetsporen van zijn vader Sjaak.

Laatste Nieuws