Reparatie

Onze prijslijst volledig transparant voor u samengesteld. Zo komt u nooit voor financiële verassingen te staan. Wel zo prettig toch?

Reparatie

Reparatie aan de schoen

Disclaimer

Belangrijke mededeling: Voordat we aan de reparatie en/of reiniging van uw eigendom beginnen, willen we u erop wijzen dat deze diensten op eigen risico worden uitgevoerd. Hoewel we alle nodige voorzorgsmaatregelen nemen om schade te voorkomen, kunnen we niet garanderen dat er geen incidenten kunnen optreden tijdens het proces. Door akkoord te gaan met onze diensten, stemt u ermee in dat wij niet aansprakelijk zijn voor enige schade aan uw eigendom tijdens reparatie of reiniging.

Shoe cleaning

Brons

- Stomen+ intensieve schoonmaak
- Desinfecteren

€17,50

Silver

- Stomen+ intensieve schoonmaak
- Desinfecteren
- Shampoo reiniging
- Veters schoonmaken

€22,50

Goud

- Stomen+ intensieve schoonmaak
- Desinfecteren
- Shampoo reiniging
- Veters schoonmaken
- Beschadigingen & vetplekken behandelen per los onderdeel/kleur*

€30,00

Wij staan voor u klaar

Kom één keer bij ons langs, dan loopt u met ons weg

Over ons

4 generaties vaktechniek staan aan de wieg van Snaphaan schoentechniek. Al ruim een eeuw is de familie Snaphaan met hart en ziel actief in de schoenenbranche. Met de vergaarde kennis die van vader op zoon is overgedragen en zijn eigen gediplomeerde kennis heeft Sjaak Snaphaan Snaphaan schoentechniek geopend.
 
Met zijn ruim 30 jaar ervaring in de orthopedische schoenindustrie is er geen uitdaging die wij niet aan willen gaan. Sinds een aantal jaar (ruim 11 jaar) is er weer een nieuwe generatie aangesloten, namelijk Patrick Snaphaan de oudste zoon van Sjaak. In 2016 studeerde Patrick af als orthopedisch schoenmaker en treedt hij in de voetsporen van zijn vader Sjaak.

Laatste Nieuws