Orthopedische schoenen Waalwijk

Bent u geïnteresseerd in orthopedische schoenen Waalwijk? Heeft u loopproblemen en ziet u die graag goed opgelost met orthopedische schoenen Waalwijk? We weten er bij Snaphaan Schoentechniek alles van!

Orthopedische schoenen Waalwijk

Orthopedische schoenen Waalwijk, de oplossing van Snaphaan Schoentechniek

Bent u geïnteresseerd in orthopedische schoenen Waalwijk? Heeft u loopproblemen en ziet u die graag goed opgelost met orthopedische schoenen Waalwijk? We weten er bij Snaphaan Schoentechniek alles van! We hebben, door er meer dan 100 jaar in werkzaam te zijn geweest, veel ervaring verkregen met schoentechniek. De vierde generatie is al ingestapt in ons familiebedrijf in Waalwijk en we kunnen ook al 30 jaar orthopedische schoentechniek bij onze ervaring optellen.

U bent bij Snaphaan Schoentechniek op de juiste plek als u loopproblemen ervaart door een aangeboren afwijking of als gevolg van pijn. Ons vakkundige team gaat geen uitdaging uit de weg om oplossingen te zoeken voor uw problemen en om u weer herboren de winkel uit te laten lopen. Wij werken allemaal vanuit een enorme passie voor schoenen, tevreden mensen en comfort. Wij zijn altijd verbonden geweest aan schoenenstad Waalwijk, waar u van harte welkom bent om vrijblijvend langs te komen voor advies of een intake. Om zoveel mogelijk mensen van dienst te zijn, heeft Snaphaan Schoentechniek ook spreekuurlocaties in Zoetermeer, Den Haag en Leidschendam.

Rustig winkelen

Orthopedische schoenen hoeven niet lelijk te zijn

Orthopedische schoenen Waalwijk zijn maatwerk

Snaphaan Schoentechniek staat garant voor goed passende orthopedische schoenen Waalwijk. Omdat iedereen anders is en ook ieders voetklachten anders zijn, leveren wij uitsluitend maatwerk. Wij luisteren zorgvuldig en met aandacht naar uw wensen. Het uiteindelijke doel is pijnvrije en ook blijvende mobiliteit. U bent bij ons verzekerd van kwaliteit, service en nazorg. We sturen u na levering namelijk niet zonder nazorg naar huis; we kunnen als u de schoenen even gedragen heeft, altijd nog aanpassingen verrichten. We zijn in staat om maatwerk te leveren, omdat wij beschikken over vakkundige medewerkers in onze eigen werkplaats. We zijn niet afhankelijk externe partijen voor modellen of kleuren, die kiest u bij ons helemaal zelf! Bij Snaphaan Schoentechniek werken we met de nieuwste technieken en daarnaast blijven we ook continu leren en door ontwikkelen, zodat we onze klanten altijd het beste resultaat bieden. Onze orthopedische schoenen Waalwijk zijn modieus, we laten u zien dat zelfs de moeilijkst te maken orthopedische schoenen modieus uitgevoerd kunnen worden.

Orthopedische schoenen Waalwijk bij iedere zorgverzekering

Snaphaan Schoentechniek is bij elke zorgverzekering aangesloten. Dat houdt in dat iedereen bij ons binnen kan lopen voor orthopedische schoenen Waalwijk. U kunt overigens voor nog veel meer dan orthopedische schoenen bij ons aankloppen, namelijk ook voor:

  • semi-orthopedische schoenen,
  • steunzolen,
  • OVAC-aanpassingen (Orthopedische Voorziening aan Confectieschoenen),
  • orthopedische wandelschoenen,
  • orthopedische sportschoenen,
  • shoe cleaning,
  • loopanalyse.

Maak gerust een afspraak en we zorgen ervoor dat u dezelfde week nog in onze agenda staat. Mocht naar het spreekuur komen lastig zijn, dan komen we ook bij u thuis.

Wij staan voor u klaar

Hulp Nodig?

Wij zijn ma t/m vr van 09.00 uur tot 17.00 uur (zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur op afspraak) aanwezig en bereikbaar voor al uw vragen.

Over ons

4 generaties vaktechniek staan aan de wieg van Snaphaan schoentechniek. Al ruim een eeuw is de familie Snaphaan met hart en ziel actief in de schoenenbranche. Met de vergaarde kennis die van vader op zoon is overgedragen en zijn eigen gediplomeerde kennis heeft Sjaak Snaphaan Snaphaan schoentechniek geopend.
 
Met zijn ruim 30 jaar ervaring in de orthopedische schoenindustrie is er geen uitdaging die wij niet aan willen gaan. Sinds een aantal jaar (ruim 11 jaar) is er weer een nieuwe generatie aangesloten, namelijk Patrick Snaphaan de oudste zoon van Sjaak. In 2016 studeerde Patrick af als orthopedisch schoenmaker en treedt hij in de voetsporen van zijn vader Sjaak.

Laatste Nieuws