Loopanalyse

Wij laten u meermaals over onze RS-Scan lopen, hierdoor kunnen wij de precieze drukpunten van de voet bepalen. Wij zullen ook gelijk kijken naar de maat van de voet, de breedte en de hoogte van de wreef. Hierdoor kunnen we de exacte voetvorm bepalen en de best bijpassende schoen vinden.

Loopanalyse

Analyse

Analyse

Hierbij maken wij gebruik van een statische meting, een dynamische meting en een camera analyse vanuit verschillende hoeken. Hierdoor hebben wij altijd een perfect beeld over wat de voeten doen en waar we deze eventueel kunnen ondersteunen. Wij zullen ook kijken naar uw oude schoenen en het loopverleden, eventueel kunnen we samen kijken naar de doelen die u wilt behalen. Dit is erg belangrijk voor de keuze van de eventuele schoenen.

Loopanalyse

Deze is gratis bij aanschaf van een paar schoenen en of steunzolen, anders zijn de kosten €35.- Wilt u er zeker van zijn dat u gelijk geholpen wordt, maak dan een afspraak of kom naar ons vrije inloopuur op maandagmiddag tussen 15.00 en 17.00.

Loopanalyse op blote voeten.

De ananlyse duurt ongeveer 30 minuten

Het liefst met een korte broek, hierdoor kunnen wij goed kijken naar het onderbeen. 

Wij staan voor u klaar

Hulp Nodig?

Wij zijn ma t/m vr van 09.00 uur tot 17.00 uur (zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur op afspraak) aanwezig en bereikbaar voor al uw vragen.

Wij staan voor u klaar

Kom één keer bij ons langs, dan loopt u met ons weg

Over ons

4 generaties vaktechniek staan aan de wieg van Snaphaan schoentechniek. Al ruim een eeuw is de familie Snaphaan met hart en ziel actief in de schoenenbranche. Met de vergaarde kennis die van vader op zoon is overgedragen en zijn eigen gediplomeerde kennis heeft Sjaak Snaphaan Snaphaan schoentechniek geopend.
 
Met zijn ruim 30 jaar ervaring in de orthopedische schoenindustrie is er geen uitdaging die wij niet aan willen gaan. Sinds een aantal jaar (ruim 11 jaar) is er weer een nieuwe generatie aangesloten, namelijk Patrick Snaphaan de oudste zoon van Sjaak. In 2016 studeerde Patrick af als orthopedisch schoenmaker en treedt hij in de voetsporen van zijn vader Sjaak.

Laatste Nieuws