Over ons

4 generaties vaktechniek staan aan de wieg van Snaphaan schoentechniek. Al ruim een eeuw is de familie Snaphaan met hart en ziel actief in de schoenenbranche. Met de vergaarde kennis die van vader op zoon is overgedragen en zijn eigen gediplomeerde kennis heeft Sjaak Snaphaan Snaphaan schoentechniek geopend.

Over ons

Bedrijfshistorie

Met zijn ruim 40 jaar ervaring in de orthopedische schoenindustrie is er geen uitdaging die wij niet aan willen gaan. Sinds een aantal jaar (ruim 15 jaar) is er weer een nieuwe generatie aangesloten, namelijk Patrick Snaphaan de oudste zoon van Sjaak. In 2016 studeerde Patrick af als orthopedisch schoenmaker en treedt hij in de voetsporen van zijn vader Sjaak.

Jacubus Snaphaan

Piet
Snaphaan

De klant staat centraal

Wij verdiepen ons in de wensen van de klant, waardoor elke klant met een tevreden gevoel terug kan kijken op de samenwerking. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de service. Samen met de klant wordt de situatie besproken en waar nodig aangepast om zo tot het beste resultaat te komen. Met de jarenlange ervaring die ons personeel te bieden heeft zullen wij geen uitdaging afslaan, maar juist aanmoedigen.
 
Dit is een uitdagend streven, maar vooralsnog zeker haalbaar. Door constant te blijven leren met daarbij de hulp van de nieuwste technologie zal Snaphaan schoenen zich blijven door ontwikkelen. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat de voet- klachten verdwijnen/ minimaliseren. Want de bewegingsvrijheid en jezelf kunnen blijven voortbewegen zonder problemen is tot slot een belangrijk punt. En hier willen wij graag bij helpen.
 

Waar het ruim 40 jaar geleden begon uit plezier voor het werk is nu uitgegroeid tot een volwaardige onderneming. In Waalwijk zit Snaphaan schoenen gevestigd. Waalwijk is een echte schoenen industrie (schoenlappers land) waarin wij ons ook onderscheiden door de bovengenoemde punten.  Over een mobiele leefomgeving te creëren, zowel fysiek als in sociale zin. Dit is voor iedereen die de zorg nodig heeft van toepassing, en daar willen wij nu en in de toekomst zorg voor dragen.
Bij ons kan je terecht, en wij zorgen dat het juiste product wordt gemaakt. Hierdoor kan je op dit moment, maar ook zeker in de toekomst, genieten van de faciliteiten en het vakmanschap van Snaphaan schoenen. Met de genoemde strategie en visie van het bedrijf zal de ambitie, waarmee wij te werk gaan, worden omgezet in de juiste oplossing.

Klachtenvrij snel weer mobiel zijn, dit is waar Snaphaan schoenen voor staat! Vandaar onze slogan: “komt u één keer bij ons langs, dan loopt u met ons weg!”

Beloftes nakomen

Dit is geen loze belofte. De eerder genoemde vakkennis, de aandacht voor de patiënt, de productie en nazorg zijn kenmerkend voor Snaphaan Schoenen.

Probleemoplossend

Snaphaan Schoenen biedt effectieve oplossingen voor loopproblemen door pijn en aangeboren afwijkingen, met op maat gemaakte schoenen en orthopedische aanpassingen voor verbeterd comfort en mobiliteit.

Modieus

Er is een grote behoefte aan een modieuze schoen en bij Snaphaan Schoenen vindt u die schoen die dicht bij de werkelijke mode-onderhevige schoen uitkomt.

De kracht

De kracht en kwaliteit stromen vooral voort uit het feit dat alles in eigen beheer is, en de klant centraal staat. Dit wilt inhouden dat wij alles zelf kunnen produceren en hier geen externe partijen voor nodig hebben. Hierdoor kunnen wij de gemaakte afspraken nakomen, aangezien wij van niemand afhankelijk zijn. Dit is het vakmanschap waar wij dan ook erg trost op zijn!

Het is niet zomaar een orthopedische schoen die bij Snaphaan Schoenen wordt geproduceerd. Er is een grote behoefte aan een modieuze schoen en bij Snaphaan Schoenen vindt u die schoen die dicht bij de werkelijke mode-onderhevige schoen uitkomt.

De inzichten die de vorige generatie heeft achtergelaten, in combinatie met de kennis van de nieuwe generatie, zorg voor een uniek eigenschappen. Hierdoor kunnen de krachten gecombineerd worden en elkaars kwaliteiten een niveau omhoog tillen.

Snelheid

Maak vandaag nog een afspraak en wij komen of bij u aan huis of u bent nog dezelfde week welkom op ons bedrijf in Waalwijk.

Kwaliteit

Onze vakkennis en moderne apparatuur staan garant voor maatwerk en kwaliteit.

Mobilitet

U wilt geen pijn, u wilt met plezier een wandeling kunnen maken. De sporter wil zijn hobby/beroep pijnvrij kunnen uitoefenen. Uw mobiliteitsprobleem is onze zorg.

Nazorg

Onze inzet gaat verder dan productie. Na levering waarborgen we pijnloze, duurzame mobiliteit. Snaphaan Schoenen houdt stand bij zijn beloften.

Wij staan voor u klaar

Kom één keer bij ons langs, dan loopt u met ons weg

Over ons

4 generaties vaktechniek staan aan de wieg van Snaphaan schoentechniek. Al ruim een eeuw is de familie Snaphaan met hart en ziel actief in de schoenenbranche. Met de vergaarde kennis die van vader op zoon is overgedragen en zijn eigen gediplomeerde kennis heeft Sjaak Snaphaan Snaphaan schoentechniek geopend.
 
Met zijn ruim 30 jaar ervaring in de orthopedische schoenindustrie is er geen uitdaging die wij niet aan willen gaan. Sinds een aantal jaar (ruim 11 jaar) is er weer een nieuwe generatie aangesloten, namelijk Patrick Snaphaan de oudste zoon van Sjaak. In 2016 studeerde Patrick af als orthopedisch schoenmaker en treedt hij in de voetsporen van zijn vader Sjaak.

Laatste Nieuws