Vergoedingen

Onze prijslijst volledig transparant voor u samengesteld. Zo komt u nooit voor financiële verrassingen te staan. Wel zo prettig toch?

Vergoedingen

  • Vergoedingen

    (Semi)Orthopedisch

    Zie hier een overzicht van alle verzekeraars die je kunt inschakelen voor orthopedische schoenen en alles wat daarbij komt kijken. De vergoedingen kun je vinden bij de desbetreffende verzekeraar.

  • Vergoedingen

    Steunzolen

    Zie hier een overzicht van alle verzekeraars die je kunt inschakelen voor Steunzolen en alles wat daarbij komt kijken. De vergoedingen kun je vinden bij de desbetreffende verzekeraar.

Over ons

4 generaties vaktechniek staan aan de wieg van Snaphaan schoentechniek. Al ruim een eeuw is de familie Snaphaan met hart en ziel actief in de schoenenbranche. Met de vergaarde kennis die van vader op zoon is overgedragen en zijn eigen gediplomeerde kennis heeft Sjaak Snaphaan Snaphaan schoentechniek geopend.
 
Met zijn ruim 30 jaar ervaring in de orthopedische schoenindustrie is er geen uitdaging die wij niet aan willen gaan. Sinds een aantal jaar (ruim 11 jaar) is er weer een nieuwe generatie aangesloten, namelijk Patrick Snaphaan de oudste zoon van Sjaak. In 2016 studeerde Patrick af als orthopedisch schoenmaker en treedt hij in de voetsporen van zijn vader Sjaak.

Laatste Nieuws