Werkschoenen

Wij vinden het belangrijk dat iedereen met comfortabele en mooie schoenen door het leven kan wandelen, maar ook dat iedereen met comfortabele en praktische schoenen kan werken. Soms zijn orthopedische werkschoenen dan de oplossing. Een stalen neus, een stalen zoolplaat, zuurbestendig, oliebestendig: bij werkschoenen komt veel kijken. Wij zorgen ervoor dat u goede en comfortabele werkschoenen krijgt!

Werkschoenen

Om het makkelijk te maken

Het Stappenplan

Stap 1: U heeft klachten

Stap 1: U heeft klachten

U heeft dus last van uw voeten of problemen met lopen. U gaat naar de arts of specialist en krijgt een verwijzing voor werkschoenen. Met de verwijzing komt u naar ons toe, dan gaan wij samen de klachten verhelpen.
Plan uw afspraak

Stap 2: We doen een intake

Stap 2: We doen een intake

Tijdens onze eerste afspraak maken we kennis. U leert ons kennen en wij leren u en uw voeten kennen. Wat zijn de precieze klachten en wat wilt u graag? We nemen de maat van uw voet, maken voetafdrukken, analyseren en maken eventueel een loopfilmpje. Kortom, we doen alles wat er nodig is om er achter te komen wat uw voeten nodig hebben.

Stap 3: U gaat passen

Stap 3: U gaat passen

Twee weken later zien we u graag terug nadat de maatnemer de leest heeft geperfectioneerd. We gaan nu controleren of de leesten die we voor uw voet gemaakt hebben goed zijn. Dit doen we door middel van een plastic passchoen, waardoor we precies kunnen zien waar de drukplekken zijn en of er nog aanpassingen nodig zijn.

Stap 4: Wij gaan aan de slag

Stap 4: Wij gaan aan de slag

Als de pasfase goed is, dan gaan wij de schoenen maken. U kunt zelf het model, de kleur en het materiaal kiezen. U kunt hier meer informatie vinden over het modellenboek. We zullen samen zoeken wat het beste bij u past en wat u het allermooist vindt. De productie van onze schoenen is volledig in eigen beheer, wat betekent dat wij een snelle levertijd kunnen garanderen (4-6 weken).

Stap 5: U krijgt uw schoenen

Stap 5: U krijgt uw schoenen

Uw schoenen zijn klaar om te dragen, maar onze zorg stopt hier nog niet. Wij geven u een handig inloopschema waarop u kan zien hoe u het beste uw schoenen kan inlopen (rustig opbouwen is belangrijk). Daarnaast maken we een controleafspraak, waarop we kijken of de schoenen goed bevallen. We kijken naar de slijtage van de schoen, hoe uw looppatroon nu is en natuurlijk of u tevreden bent.

ALLES WAT U MOET WETEN

Verzekering & Garantie

Over de kosten kunnen wij veel positieve informatie geven. Het grootste deel van uw schoenen wordt namelijk vergoed door het uwv of de werkgever. De regels gaan via het uwv of uw werkgever na 15 tot 18 maanden een nieuw paar schoenenaanschaffen.

VERZEKERING & GARANTIE

Werkschoenen
Via het uwv Of via de werkgever
  • Professionele hulp
  • Aangesloten bij alle zorgverzekeraars
  • Nieuw paar schoenen na 15 tot 18 maanden
  • 3 maanden garantie op de pasvorm
  • 6 maanden garantie op het materiaal
  • Trevedenheidsgarantie

Voor reparaties bent u natuurlijk altijd welkom bij ons, want ook na de garantietermijn willen wij dat u tevreden bent.

Wij staan voor u klaar

Hulp Nodig?

Wij zijn ma t/m vr van 09.00 uur tot 17.00 uur (zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur op afspraak) aanwezig en bereikbaar voor al uw vragen.

Wij staan voor u klaar

Kom één keer bij ons langs, dan loopt u met ons weg

Over ons

4 generaties vaktechniek staan aan de wieg van Snaphaan schoentechniek. Al ruim een eeuw is de familie Snaphaan met hart en ziel actief in de schoenenbranche. Met de vergaarde kennis die van vader op zoon is overgedragen en zijn eigen gediplomeerde kennis heeft Sjaak Snaphaan Snaphaan schoentechniek geopend.
 
Met zijn ruim 30 jaar ervaring in de orthopedische schoenindustrie is er geen uitdaging die wij niet aan willen gaan. Sinds een aantal jaar (ruim 11 jaar) is er weer een nieuwe generatie aangesloten, namelijk Patrick Snaphaan de oudste zoon van Sjaak. In 2016 studeerde Patrick af als orthopedisch schoenmaker en treedt hij in de voetsporen van zijn vader Sjaak.

Laatste Nieuws