Orthopedische schoenen Dordrecht

Ervaart u loopproblemen en zoekt u daarom naar orthopedische schoenen Dordrecht? Bent u op zoek naar pijnvrije mobiliteit, die blijvend is, in de vorm van orthopedische schoenen Dordrecht? Zoek niet langer, want bij Snaphaan Schoentechniek hebben we alles in huis om uw loopproblemen, ontstaan door pijn of een aangeboren afwijking, op te lossen.

Orthopedische schoenen Dordrecht

Snaphaan Schoentechniek: uw specialist voor orthopedische schoenen Dordrecht

Wanneer u bij ons binnenstapt, nemen wij ruim de tijd voor u voor het juist aanmeten van orthopedische schoenen Dordrecht. Voetproblemen verdienen persoonlijke aandacht en daarom luisteren we zorgvuldig naar uw wensen. Ons ervaren en vakkundige team gaat geen uitdaging uit de weg om u een passende oplossing te bieden, zodat u blijvend pijnvrij en mobiel blijft. Alleen het beste resultaat telt. Daarom kunt u voor uw orthopedische schoenen Dordrecht niet alleen rekenen op kwaliteit en service, maar ook op nazorg. In de periode na levering checken we bij u of er nog iets aangepast moet worden. Al meer honderd jaar is ons bedrijf werkzaam in de schoentechniek en zijn we gevestigd in de bekende schoenenstad Waalwijk en de vierde generatie is inmiddels aangetreden. Ook mogen we al 30 jaar orthopedische schoentechniek tot onze specialiteiten rekenen. Ons trotse familiebedrijf werkt vanuit een grote passie voor schoenen, comfort en uiterst tevreden klanten.

Rustig winkelen

Orthopedische schoenen hoeven niet lelijk te zijn

Orthopedische schoenen Dordrecht op maat voor iedereen

U merkt al snel dat Snaphaan Schoentechniek zich niet bezighoudt met loze beloften. Wij leveren maatwerk en meten altijd passende schoenen aan. Dat kan, doordat wij beschikken over een eigen schoenwerkplaats, zodat we ons aan onze belofte kunnen houden. We zijn niet afhankelijk van externe bedrijven voor modellen en kleuren van de orthopedische schoenen Dordrecht, die kiest u bij ons helemaal naar eigen smaak. Wist u dat we ook orthopedische wandel- en sportschoenen vervaardigen? Bovendien is er veel veranderd in het uiterlijk van de orthopedische schoenen: vandaag de dag zijn ze echt modieus. Snaphaan Schoentechniek laat u zien dat zelfs de moeilijkste orthopedische schoenen modieus gemaakt kunnen worden. Wij werken met de nieuwste schoentechnieken en blijven ons daarnaast continu bijscholen en door ontwikkelen.

Ons bedrijf is aangesloten bij alle zorgverzekeraars, zodat iedereen bij ons orthopedische schoenen kan laten aanmeten. We kunnen dus met recht stellen dat we iedereen passend advies geven, voetklachten minimaliseren en zelfs helemaal doen verdwijnen. Bij Snaphaan Schoentechniek kunt u naast orthopedische schoenen, wandel- en sportschoenen ook terecht voor semi-orthopedische schoenen, OVAC-aanpassingen (Orthopedische Voorziening aan Confectieschoenen), steunzolen, loopanalyse en shoe cleaning. Kom gerust langs in Waalwijk voor vrijblijvend advies of een vrijblijvende intake. U kunt ook meteen een afspraak maken en dan boeken we u dezelfde week nog. Is Waalwijk voor u niet in de buurt? Snaphaan Schoentechniek heeft ook spreekuurlocaties in Den Haag, Zoetermeer en Leidschendam. Indien gewenst komen onze medewerkers ook bij u thuis.

Wij staan voor u klaar

Hulp Nodig?

Wij zijn ma t/m vr van 09.00 uur tot 17.00 uur (zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur op afspraak) aanwezig en bereikbaar voor al uw vragen.

Over ons

4 generaties vaktechniek staan aan de wieg van Snaphaan schoentechniek. Al ruim een eeuw is de familie Snaphaan met hart en ziel actief in de schoenenbranche. Met de vergaarde kennis die van vader op zoon is overgedragen en zijn eigen gediplomeerde kennis heeft Sjaak Snaphaan Snaphaan schoentechniek geopend.
 
Met zijn ruim 30 jaar ervaring in de orthopedische schoenindustrie is er geen uitdaging die wij niet aan willen gaan. Sinds een aantal jaar (ruim 11 jaar) is er weer een nieuwe generatie aangesloten, namelijk Patrick Snaphaan de oudste zoon van Sjaak. In 2016 studeerde Patrick af als orthopedisch schoenmaker en treedt hij in de voetsporen van zijn vader Sjaak.

Laatste Nieuws