Verzekeraars Semi-orthopedisch

Onze prijslijst volledig transparant voor u samengesteld. Zo komt u nooit voor financiële verrassingen te staan. Wel zo prettig toch?

Verzekeraars Semi-orthopedisch

Vergoeding Semi-orthopedie FBTO

Op deze pagina vindt u een volledig overzicht van alle vergoedingen die FBTO Zorgverzekeraar aanbiedt voor steunzolen. We begrijpen we het belang van goede zorg voor uw voeten, en daarom hebben we zorgvuldig samengestelde pakketten die tegemoetkomen aan verschillende behoeften.

Wanneer het aankomt op steunzolen, bieden we diverse mogelijkheden voor vergoedingen, zodat u de juiste zorg kunt krijgen die past bij uw situatie. Of u nu behoefte heeft aan op maat gemaakte orthopedische steunzolen of aan standaard steunzolen, we hebben verschillende opties beschikbaar.

Op maat gemaakte orthopedische steunzolen zijn vaak noodzakelijk bij specifieke voetproblemen of bij afwijkingen in de stand van de voeten. Met vergoedingen van deze verzekeraar voor deze steunzolen willen zei ervoor zorgen dat u toegang heeft tot hoogwaardige zorg die uw mobiliteit en comfort verbetert.

Standaard steunzolen zijn vaak beschikbaar in verschillende maten en kunnen eenvoudig worden aangepast aan uw schoenen. Met Met vergoedingen van deze verzekeraar voor standaard steunzolen willen we ervoor zorgen dat u ook bij deze meer gangbare behoeften de juiste zorg kunt ontvangen.

Bij FBTO staat transparantie hoog in het vaandel. Daarom vindt u op deze pagina een gedetailleerd overzicht van de vergoedingen voor steunzolen. Zo kunt u precies zien welke kosten worden gedekt en welke eigen bijdrage mogelijk van toepassing is.

Wij streven ernaar om u de beste zorg te bieden die past bij uw individuele behoeften. Of u nu op zoek bent naar specialistische orthopedische steunzolen of naar standaard steunzolen, bij ons bent u verzekerd van duidelijke vergoedingen en uitstekende service. Zo kunt u met een gerust hart stappen zetten, wetende dat uw voeten de zorg krijgen die ze verdienen.

Steunzolen FBTO

Pakket Verzekerde bedragen 2024
Module Tand
Geen vergoeding
Module Spieren & Gewrichten
Geen vergoeding
Gezichtszorg & Orthodontie
Geen vergoeding
Zorg & Herstel
Geen vergoeding
Zorg in het buitenland
Geen vergoeding
Tand ongeval
Geen vergoeding

Wij staan voor u klaar

Kom één keer bij ons langs, dan loopt u met ons weg

Over ons

4 generaties vaktechniek staan aan de wieg van Snaphaan schoentechniek. Al ruim een eeuw is de familie Snaphaan met hart en ziel actief in de schoenenbranche. Met de vergaarde kennis die van vader op zoon is overgedragen en zijn eigen gediplomeerde kennis heeft Sjaak Snaphaan Snaphaan schoentechniek geopend.
 
Met zijn ruim 30 jaar ervaring in de orthopedische schoenindustrie is er geen uitdaging die wij niet aan willen gaan. Sinds een aantal jaar (ruim 11 jaar) is er weer een nieuwe generatie aangesloten, namelijk Patrick Snaphaan de oudste zoon van Sjaak. In 2016 studeerde Patrick af als orthopedisch schoenmaker en treedt hij in de voetsporen van zijn vader Sjaak.

Laatste Nieuws