Verzekeraars Semi-orthopedisch

Onze prijslijst volledig transparant voor u samengesteld. Zo komt u nooit voor financiële verrassingen te staan. Wel zo prettig toch?

Verzekeraars Semi-orthopedisch

Vergoeding Semi-orthopedie Zorg en Zekerheid

Op deze pagina vindt u een volledig overzicht van alle vergoedingen die Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar aanbiedt voor steunzolen. We begrijpen we het belang van goede zorg voor uw voeten, en daarom hebben we zorgvuldig samengestelde pakketten die tegemoetkomen aan verschillende behoeften.

Wanneer het aankomt op steunzolen, bieden we diverse mogelijkheden voor vergoedingen, zodat u de juiste zorg kunt krijgen die past bij uw situatie. Of u nu behoefte heeft aan op maat gemaakte orthopedische steunzolen of aan standaard steunzolen, we hebben verschillende opties beschikbaar.

Op maat gemaakte orthopedische steunzolen zijn vaak noodzakelijk bij specifieke voetproblemen of bij afwijkingen in de stand van de voeten. Met vergoedingen van deze verzekeraar voor deze steunzolen willen zei ervoor zorgen dat u toegang heeft tot hoogwaardige zorg die uw mobiliteit en comfort verbetert.

Standaard steunzolen zijn vaak beschikbaar in verschillende maten en kunnen eenvoudig worden aangepast aan uw schoenen. Met Met vergoedingen van deze verzekeraar voor standaard steunzolen willen we ervoor zorgen dat u ook bij deze meer gangbare behoeften de juiste zorg kunt ontvangen.

Bij Zorg en Zekerheid staat transparantie hoog in het vaandel. Daarom vindt u op deze pagina een gedetailleerd overzicht van de vergoedingen voor steunzolen. Zo kunt u precies zien welke kosten worden gedekt en welke eigen bijdrage mogelijk van toepassing is.

Wij streven ernaar om u de beste zorg te bieden die past bij uw individuele behoeften. Of u nu op zoek bent naar specialistische orthopedische steunzolen of naar standaard steunzolen, bij ons bent u verzekerd van duidelijke vergoedingen en uitstekende service. Zo kunt u met een gerust hart stappen zetten, wetende dat uw voeten de zorg krijgen die ze verdienen.

Steunzolen zorg en zekerheid

Pakket Verzekerde bedragen 2024
AV Basis
50% vergoeding, max. € 35 per jaar
AV Basis Extra
50% vergoeding, max. € 35 per jaar
AV GeZZin
€ 70 per jaar
AV GeZZin Extra
€ 70 per jaar
AV Gemak Regio
Geen vergoeding
AV GeZZin Compact
geen vergoeding
AV GeZZin Compact Extra
Geen vergoeding
AV Gemak
Geen vergoeding
AV Plus
€ 70 per jaar
AV plus Extra
€ 70 per jaar
AV Prima Extra
€ 70 per jaar
AV Standaard
50% vergoeding, max. € 35 per jaar
AV Standaard Extra
50% vergoeding, max. € 35 per jaar
AV Sure
Geen vergoeding
AV Sure Extra
Geen vergoeding
AV Top
€ 70 per jaar
AV Top Extra
€ 70 per jaar
AV Totaal
€ 100 per jaar*
AV Master
-
AV Master Extra
€ 70 per jaar
AV Cum-laude
€ 100 per jaar *
AV Gemeente Basis
Geen vergoeding
AV Gemeente Standaard
€ 35 per jaar
AV Gemeente Top
€ 100 per jaar
Utrecht Standaard
€ 35 per jaar
Utrecht Top
€ 100 per jaar
Haarlem/Zandvoort Standaard
€ 35 per jaar
Haarlem/Zandvoort Top
€ 100 per jaar

Wij staan voor u klaar

Kom één keer bij ons langs, dan loopt u met ons weg

Over ons

4 generaties vaktechniek staan aan de wieg van Snaphaan schoentechniek. Al ruim een eeuw is de familie Snaphaan met hart en ziel actief in de schoenenbranche. Met de vergaarde kennis die van vader op zoon is overgedragen en zijn eigen gediplomeerde kennis heeft Sjaak Snaphaan Snaphaan schoentechniek geopend.
 
Met zijn ruim 30 jaar ervaring in de orthopedische schoenindustrie is er geen uitdaging die wij niet aan willen gaan. Sinds een aantal jaar (ruim 11 jaar) is er weer een nieuwe generatie aangesloten, namelijk Patrick Snaphaan de oudste zoon van Sjaak. In 2016 studeerde Patrick af als orthopedisch schoenmaker en treedt hij in de voetsporen van zijn vader Sjaak.

Laatste Nieuws