Orthopedische schoenen Eindhoven

Woont u in Brabant en heeft u vaak pijnlijke voeten? Is de oplossing daarvoor orthopedische schoenen Eindhoven? Hebben uw voeten een bepaalde afwijking en zoekt u daarom naar orthopedische schoenen Eindhoven? In Waalwijk, de schoenstad van Nederland, vindt u absoluut dé oplossing voor alle loopproblemen met orthopedische schoenen Eindhoven van Snaphaan Schoentechniek!

Orthopedische schoenen Eindhoven

Orthopedische schoenen Eindhoven vervaardigd door Snaphaan Schoentechniek

Snaphaan Schoentechniek is al meer dan een eeuw werkzaam in de schoentechniek; de vierde generaties heeft zojuist het stokje overgenomen. Intussen hebben we ook meer dan 30 jaar ervaring in orthopedische schoentechniek opgedaan. Wij vormen samen met onze medewerkers een trots familiebedrijf, waar we allemaal dezelfde passie hebben, namelijk voor schoenen, voor comfort en voor een tevreden klantenkring.

U hoort bij ons geen loze beloften en krijgt absoluut geen slechtpassende schoenen mee naar huis. Daar is namelijk niemand bij gebaat. Bij Orthopedische Schoentechniek Waalwijk bent u verzekerd van het oplossen van uw loopproblemen. Wij beschikken naast ervaring over veel vakkennis en kwaliteit. U treft bij ons de echte persoonlijke aandacht nog. We luisteren nauwkeurig naar uw problemen en, belangrijk, we leveren maatwerk. Omdat wij beschikken over een eigen werkplaats zijn we niet van externe bedrijven afhankelijk. Snaphaan Schoentechniek kan zodoende aan vrijwel al uw eisen en voorkeuren voldoen. U kiest zelf model en kleur van uw orthopedische schoenen Eindhoven.

Rustig winkelen

Orthopedische schoenen hoeven niet lelijk te zijn

Met orthopedische schoenen Eindhoven weer prettig lopen

Bij Snaphaan Schoentechniek zorgen we voor goed passende schoenen en we blijven u daarna volgen. Door service en nazorg te geven, kunt u bij ons altijd terecht als er nog iets aan uw schoenen aangepast moet worden. Wij controleren na de levering, als u de schoenen een tijdje heeft gedragen, op een pijnvrije, blijvende mobiliteit. Alleen het beste resultaat telt, waarbij wij geen uitdagingen uit de weg gaan. Onze medewerkers werken met de nieuwste technieken om de beste orthopedische schoenen Eindhoven voor u te maken. Iedereen in ons bedrijf blijft leren en zich door ontwikkelen, zodat we altijd op de hoogte blijven en u het optimale kunnen bieden. Het optimale is voor ons: passend advies en zoveel mogelijk voetklachten minimaliseren en doen verdwijnen. Wist u dat onze schoenen modieus zijn? U ziet bij ons dat zelfs de moeilijkste schoen modieus en naar smaak kan worden gemaakt. En wist u dat wij ook orthopedische sportschoenen vervaardigen?

U kunt verder ook bij Snaphaan Schoentechniek terecht voor semi-orthopedische schoenen, OVAC-aanpassingen (Orthopedische Voorziening aan Confectieschoenen), wandelschoenen en steunzolen. Daarnaast voorzien wij ook in shoe cleaning en een loopanalyse. Ons bedrijf is aangesloten bij elke zorgverzekering, zodat iedereen bij ons aan kan kloppen voor orthopedische schoenen Eindhoven, waarmee men weer prettig kan lopen. U bent van harte welkom voor hulp en vrijblijvend advies. Maak gerust een afspraak en we plannen u dezelfde week nog in. Wij zijn gevestigd in Waalwijk, maar we hebben ook spreekuurlocaties in Den Haag, Zoetermeer, Leidschendam en Waalwijk. Waar nodig komen we ook aan huis.

Wij staan voor u klaar

Hulp Nodig?

Wij zijn ma t/m vr van 09.00 uur tot 17.00 uur (zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur op afspraak) aanwezig en bereikbaar voor al uw vragen.

Over ons

4 generaties vaktechniek staan aan de wieg van Snaphaan schoentechniek. Al ruim een eeuw is de familie Snaphaan met hart en ziel actief in de schoenenbranche. Met de vergaarde kennis die van vader op zoon is overgedragen en zijn eigen gediplomeerde kennis heeft Sjaak Snaphaan Snaphaan schoentechniek geopend.
 
Met zijn ruim 30 jaar ervaring in de orthopedische schoenindustrie is er geen uitdaging die wij niet aan willen gaan. Sinds een aantal jaar (ruim 11 jaar) is er weer een nieuwe generatie aangesloten, namelijk Patrick Snaphaan de oudste zoon van Sjaak. In 2016 studeerde Patrick af als orthopedisch schoenmaker en treedt hij in de voetsporen van zijn vader Sjaak.

Laatste Nieuws