Velour 100ml

5.95

SKU 907658-0 Categorieën ,

Beschrijving

SHOEBOY ́S Velours Nubuck Verzorging is een lotion om de kleuren op te frissen en om alle schoenen van ruw leder te impregneren. Hechtingsversterkers zorgen ervoor dat de kleurpigmenten lange tijd op het leder blijven. Een herhaalde toepassing intensiveert de kleur. Toepassing: Schudden vóór gebruik. Vloeistof door opdeppen gelijkmatig over het materiaal verdelen. Ruw leder na het drogen voorzichtig met een voor ruw leder geschikte borstel opruwen.

Levertijd: Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.

Extra informatie

Kleur

, , , , , , ,

Inhoud

100 ml, 50ml

Materiaal

,

Wij staan voor u klaar

Hulp Nodig?

Wij zijn ma t/m vr van 09.00 uur tot 17.00 uur (zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur op afspraak) aanwezig en bereikbaar voor al uw vragen.

Over ons

4 generaties vaktechniek staan aan de wieg van Snaphaan schoentechniek. Al ruim een eeuw is de familie Snaphaan met hart en ziel actief in de schoenenbranche. Met de vergaarde kennis die van vader op zoon is overgedragen en zijn eigen gediplomeerde kennis heeft Sjaak Snaphaan Snaphaan schoentechniek geopend.
 
Met zijn ruim 30 jaar ervaring in de orthopedische schoenindustrie is er geen uitdaging die wij niet aan willen gaan. Sinds een aantal jaar (ruim 11 jaar) is er weer een nieuwe generatie aangesloten, namelijk Patrick Snaphaan de oudste zoon van Sjaak. In 2016 studeerde Patrick af als orthopedisch schoenmaker en treedt hij in de voetsporen van zijn vader Sjaak.

Laatste Nieuws