Etui Luxe schoenverzorging set

23.99

SKU 73002000 Categorieën ,

Beschrijving

Levertijd: Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.

Extra informatie

Inhoud

Collonil luxe schoenverzorgingsset. Groene Collonil etui met inhoud: 1909 Leather Cream tube 75ml: hoogwaardige bescherming van gladleer. Bevat oliën en voedende ingrediënten. Milde reiniging, 1909

Wij staan voor u klaar

Hulp Nodig?

Wij zijn ma t/m vr van 09.00 uur tot 17.00 uur (zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur op afspraak) aanwezig en bereikbaar voor al uw vragen.

Over ons

4 generaties vaktechniek staan aan de wieg van Snaphaan schoentechniek. Al ruim een eeuw is de familie Snaphaan met hart en ziel actief in de schoenenbranche. Met de vergaarde kennis die van vader op zoon is overgedragen en zijn eigen gediplomeerde kennis heeft Sjaak Snaphaan Snaphaan schoentechniek geopend.
 
Met zijn ruim 30 jaar ervaring in de orthopedische schoenindustrie is er geen uitdaging die wij niet aan willen gaan. Sinds een aantal jaar (ruim 11 jaar) is er weer een nieuwe generatie aangesloten, namelijk Patrick Snaphaan de oudste zoon van Sjaak. In 2016 studeerde Patrick af als orthopedisch schoenmaker en treedt hij in de voetsporen van zijn vader Sjaak.

Laatste Nieuws